Benzinkort

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:

Sådan bliver du endnu bedre kørende

Der er ikke noget der giver frihed som en bil. Man kan køre lige hvorhen man vil. Og lige når man vil! Men en bil kan også være et dyrt bekendtskab. Det koster både at anskaffe den og vedligeholde den. For slet ikke at tale om udgifter til benzin, olie, forsikringer og vinterdæk. Og så er der lige reparationerne. For der er næppe nogen biler der kører upåklageligt i hele deres levetid. Der er både bremser der kan strejke og stenslag på forruden. Gearkassen kan gå og motoren kan sætte ud på de mest ubelejlige tidspunkter. 

En bil er en stor udgift

Så selv om en bil kan være et nødvendigt bekendtskab, kan den også være et dyrt bekendtskab. Og det kan nemt slå bunden ud af selv den mest solide økonomi, hvis bilen hele tiden skranter. Står du tilmed i en situation, hvor du har svært ved at undvære den frihed en bil giver, så kan gode råd være dyre. Ikke mindst, hvis der pludselig kommer uventede skader eller reparationer, som er afgørende for den videre kørsel. 

En tur på værkstedet koster

En bulet kofanger eller en revne i forruden kan dog være et dyrt bekendtskab. Og selv om man kan køre en del kilometer med begge dele, så er det ikke optimalt. Det skal laves. Heller før eller siden, hvis det ikke skal udvikle sig til en endnu mere omfattende reparation. Men det kan være dyrt at aflevere den firhjulede på værkstedet. Der er både arbejdsløn og reservedele, der skal betales for, når den atter afhentes efter endt behandling. Og har du ikke på forhånd fået et overslag, kan den endelige regning hurtigt vise sig at være lidt af en overraskelse. 

Lån penge til regningerne

En værkstedsregning kan også hurtigt slå bunden ud af selv den mest fornuftige økonomi. og hvordan skal man så betale? Er der ikke lige lidt på kistebunden, så er der heldigvis andre metoder. Og en af dem er de at optage et af de mange billige lån, der i dag byder sig til på internettet. Her er det både hurtigt og nemt at ansøge om et lån til nogle af de uforudsete udgifter, der ofte føler med at have en bil. 

Husk at det blot er et lån

Så uanset om det drejer sig om en ny forrude, en opretning af fordøren eller måske en helt ny motor, er der hjælp at hente her. Du bestemmer selv om du vil blot vil låne et par tusinde kroner – eller mere. Dog er der ofte visse ting du skal være opmærksom på. Ofte skal disse lån betales tilbage indenfor blot 30-60 dage. Derfor kan du som oftest heller ikke låne mere end op til 15.000 kroner. Men hvis det rækker, så er der jo ingen tid at spilde, hvis uheldet er ude? 

billige lån

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis: